VIND HET ANTWOORD OP JOUW VRAAG

ALGEMEEN

Wat is nou precies Purpose en wat ik kan ik ermee?

Als je Purpose in het woordenboek opzoekt dan krijg je de volgende vertaling:

het doeleinde ; de inhoud (m) ; de betekenis (v) ; het doel ; de zin (m) ; het nut ; het doelwit ; de bedoeling (v) ; de reden (v) ; de intentie

Ik vind het Engelse woord Purpose heel krachtig en mooi. Voor mij geeft dit aan wat de reden is dat jij hier bent – en waaraan jij met jouw unieke kracht kunt bijdragen en van waarde kunt zijn. De zin van jouw bestaan – en de bezieling die jou energie geeft.

Als jij jouw Purpose weet, dan kun je die gebruiken als keuzewijzer en energiegever in je leven.

Kan ik een afspraak maken om te kijken wat de beste aanpak is?

Als je even een mailtje stuurt naar info@powerofpurpose.nl met je naam, vraag en tel. nr. dan plan ik met plezier een afspraak om jou vraag en het gewenste resultaat goed te begrijpen en jou op basis daarvan te adviseren welke aanpak het beste bij jou of je team past.

Waarom is jouw aanpak anders?

Mijn coaching is gebaseerd op de Personal Power Plus® methodiek. Voor aanvang van het eerste gesprek ontvang je een uitnodiging voor een persoonlijke Powertest. Door gebruik te maken van jouw Blauwdruk voor succes en een waardevol leven, krijg je heel snel en diep inzicht in wie jij bent, wat jouw talenten zijn, wat jou drijft en waar jij energie van krijgt.

Mijn aanpak kenmerkt zich door luchtigheid en diepte en een positief perspectief. Met ruim 10 jaar ervaring in burnout coaching, 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven, 10 jaar ondernemerschap, in meerdere landen gewoond te hebben ((Dubai, New York en Genève) en een nooit aflatende nieuwsgierigheid en leergierigheid kan ik me snel in jou verplaatsen. Ik houd ervan om je aan het denken te zetten en te stimuleren tot doelen en actie.

Kleur is één van mijn geliefde coaching instrumenten die ik altijd inzet. En Vitaliteit: het leven vol energie leven, is al heel lang mijn grote passie.

COACHING

Is de coaching altijd in Bergen op Zoom en kan ik daar parkeren?

Als je de voorkeur geeft aan live coaching, dan is Lamsoor 43 in Bergen op Zoom de locatie waar ik 1 op 1 coach. Je kunt bij mij altijd prima gratis parkeren.

Als je liever met skype of telefonisch gecoacht wordt, dan is dat ook mogelijk. Daar heb ik al jarenlang ervaring mee en ook altijd goede resultaten behaald. Een eerste start gesprek in Bergen op Zoom is dan wel een aanrader.

Voor coaching, een workshop of training van een groep kom ik met plezier naar jouw locatie.

Ik wil graag coaching in de avonduren, is dat mogelijk?

Ik coach bij voorkeur overdag, maar maak af en toe uitzonderingen als de situatie daarom vraagt. Dus wil je graag in de avonduren gecoacht worden, dan is dat zeker bespreekbaar.

.

Zou mijn werkgever dit traject vergoeden?

Veel werkgevers stimuleren persoonlijke ontwikkeling en hebben daar ook een budget voor. Als jij met plezier en energie werkt, hebben zowel jij als je werkgever daar veel baat bij. We kunnen altijd beginnen met een voorstel / offerte gericht op de werkgever. Om daarom te vragen is vaak al een mooie stap in je persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb al diverse trajecten voor persoonlijke ontwikkeling gevolgd, hoe is deze anders?

Mooi dat je al diverse trajecten hebt gevolgd. Dan weet jij als geen ander wat reflectie, vragen stellen, doelen zetten en een coach kunnen betekenen. Door te kiezen voor regelmatige coaching of begeleiding maak je een bewuste keuze voor de versnelling van jouw persoonlijke groei. Ieder coachtraject en iedere coach zal je nieuwe inzichten geven.

Deze coaching onderscheidt zich door de Powertest en de Personal Power Plus® methodiek als uitgangspunt te nemen. Daarmee krijg je razendsnel en diep inzicht in jouw grootste kracht, kwaliteiten, diepste drijfveren en sleutel tot succes. Dit koppelen we aan energie en wat jou energie geeft. Ik daag altijd uit tot actie en het zetten van stappen naar je doel.

Bovendien word je in mijn coaching uitgedaagd om de verbinding tussen de ‘binnenkant en de buitenkant” te maken – en ook in je uitstraling te laten zien wie jij bent en wat jij wilt bereiken.

Ik heb het gevoel dat ik tegen een burn-out aan zit. Kun je me helpen?

Bij klachten van extreme vermoeidheid of andere signalen die erop duiden dat een burn-out op de loer licht, verwijs ik altijd eerst naar de huisarts om uit te sluiten dat er aanwijsbare medische gronden zijn voor deze klachten.

Met plezier maak ik daarna een afspraak om te kijken of mijn Powerboost of Power of Purpose traject voor jou van waarde kan zijn.

Met meer dan 10 jaar ervaring in burn-out coaching weet ik dat er nieuwe keuzes nodig zijn.
Want je krijgt geen energie meer van je werkt, je loopt erop leeg. Dat betekent dat er een mismatch is:
* met je competenties
* met je persoonlijkheid
* met wat jij wilt betekenen
* met de impact die jij hebt met je huidige werk

Hoe hard het ook klinkt, een burn-out kan het beste zijn wat je overkomt, omdat je lichaam aangeeft wat jij diep van binnen voelt: dat je niet het beste uit jezelf kunt halen. En dat het tijd is voor andere keuzes.

Dus als jij bereid bent die keuzes te maken, dan kan ik je helpen.

Het is allemaal best ok, ik heb een leuk leven, maar ik denk dat er meer is. Is het echt de moeite waard om hiervoor met een coach aan de slag te gaan?

Juist als je dit voelt, is het Power of Purpose traject voor jou bedoeld.

Wat doe jij met kleur en uitstraling?

Personal Power Plus® en de 40 Powertypes zijn gebaseerd op kleurpersoonlijkheden. Bovendien verbindt dit persoonlijkheidsinstrument persoonlijkheid met kleur en imago – zodat je kunt laten zien wie je bent en wat je wilt bereiken. Dit is een kleur- en imago advies dat start vanuit de binnenkant – je persoonlijkheid.

Wie ben jij dat je dit kunt doen? Waarin verschilt jouw aanpak van anderen?

Ik heb een rijke werk- en coachervaring. 20 jaar gewerkt o.a. in leiddinggevende functies in ICT in multinationals, Ik ben al 10 jaar zelfstandig ondernemer en coach. Mijn aanpak is positief, diep en luchtig en resultaat gericht. Zie ook ‘Over Pauline’.

TRAINING

Kun jij mij helpen te bepalen wat ik zou kunnen doen met mijn team?

Jazeker. Dat is een van de eerste punten die we onderzoeken.

Is de Powerteam training geschikt voor de branche waarin ik werk?

De Powerteam training is geschikt voor elke branche en elke laag in een organisatie als de oprechte wens bestaat om de samenwerking te verbeteren. Dit gebeurt door inzicht en waardering van elkaars verschillen, zodat je kwaliteiten en drijfveren optimaal kunt benutten en ontwikkelen.

Kan ik iets bij jou doen met een aantal vriendinnen en kleur?

De Powerworkshop is een prachtige beleving met vriendinnen waarin je:

  • elkaar nog beter leert kennen
  • de taal van kleur leert communiceren
  • inzicht krijgt in jouw unieke grootste kracht en hoe je die kleurrijk zichtbaar maakt

Voorafgaand aan deze Powerworkshop vult elke deelnemer de Powertest in.

Wie ben jij dat je dit kunt doen? Hoe weet ik dat ik met mijn team goed zit?

Ik heb een rijke werk- en coachervaring. 20 jaar gewerkt o.a. in leiddinggevende functies in ICT in multinationals, Ik ben al 10 jaar zelfstandig ondernemer, coach en trainer. Samen met Jannie Boer train ik veel teams. Mijn aanpak is positief, diep en luchtig en resultaat gericht. Zie ook ‘Over Pauline’.

POWERTEST EN PERSONAL POWER PLUS

Kan ik de Powertest thuis invullen?

Ja, je maakt de Powertest thuis op de computer, ongeveer een week voor de afspraak. De Powertest bestaat uit 40 vragen en duurt ongeveer een half uur om in te vullen.

Wat is Personal Power Plus en waar komt het vandaan?

Personal Power Plus is het 1e persoonlijkheidssysteem dat persoonlijkheid verbindt met imago.
Dit systeem is door Jannie Boer en mijzelf ontwikkeld. Meer informatie vind je op https://www.personalpowerplus.com.

Worden de rapportages ook digitaal verstuurd?

Afhankelijk van het traject of aanbod worden de rapportages geprint of digitaal aangeboden.
Er is altijd een mogelijkheid om het rapport digitaal te ontvangen.

De Blauwdrukken en rapportages die jij levert, zijn die geschikt voor mijn branche?

Het Personal Power Plus systeem en de Powertest is in principe geschikt voor elke branche.

Waar kan ik meer lezen over Personal Power Plus?

In het Boek: “Krijg toch allemaal de Kleuren – hoe je krachtig uit de verf komt” wordt de Personal Power Plus® methodiek in detail uitgelegd.

Ook op de website https://www.personalpowerplus.com vind je meer informatie over dit systeem.

Heb je een vraag die hier
niet tussen staat?
Stuur ons een bericht!

Je kunt ook bellen op het volgende telefoonnummer:

Pauline: 06 5316 7901