Over Pauline

Leven vanuit wat jou energie geeft. Het verschil maken door jouw passie en ambitie te volgen en deze succesvol in de wereld te zetten. Op een manier en in een omgeving die helemaal bij jou past. Die recht doet aan jouw diepste drijfveren en al jouw bijzondere talenten. Met aandacht voor de balans die jij nodig hebt om deze energie te houden. Zodat je van waarde bent en waardevol impact hebt.  Dat is wat ik je gun.

Met veel enthousiasme en plezier heb ik 20 jaar gewerkt in het bedrijfsleven – diverse ICT functies bij Akzo Nobel & Unilever – met als grootste passie vitaliteit. Tot het moment dat het plezier verdween en ik bijna in een burn-out terecht kwam. 

In meer dan 10 jaar burn-out coaching heb ik daarna veel mensen mogen helpen de juiste balans en richting te vinden om met hun talenten weer vitaal, succesvol en gelukkig te kunnen zijn. Dit vereist moedige keuzes. 

In de samenwerking in Home of Power die ik in 2013 ben aangegaan met Jannie Boer, vriendin, fantastische business partner en dé Kleurexpert, kwamen ook mijn andere drijfveren aan bod:
* mensen inzicht geven in wie ze zijn en welk pad bij ze past
* creativiteit & vernieuwing: innovatief verbinding maken
* harmonie & balans: zoeken naar de samenwerking

De WHY van Home of Power is mijn dagelijkse kompas:
één miljoen mensen te laten ervaren hoe bijzonder ze zijn, zodat ze het leven leiden wat voor ze bedoeld is.

Het allermooiste om te doen is om jou inzicht te geven in jouw Purpose aan de hand van de Powertest en Personal Power Plus. En uit te dagen om daarmee aan de slag te gaan. Zodat je met hart & ziel leeft en waardevol impact hebt. 

.

Over Pauline. Power of Purpose

Wat mijn Blauwdruk vertelt:
Mijn drijfveren zijn: passie & ambitie, identiteit & duidelijkheid, creativiteit & vernieuwing 

Ik ben op een doordachte en vasthoudende manier gedreven om iets in de wereld te zetten en de gewenste resultaten te bereiken. Het liefste help ik mensen om hun passie te volgen en succesvol te zijn door inzicht te geven in wie ze zijn, wat hun waarde is en wat het pad is dat bij ze past. Ik houd van leren en maak graag gebruik van bewezen kennis. Ik houd van diepgang, humor en luchtigheid en ben een creatieve denker.

Mijn coaching kenmerkt zich door een aanpak op een bewezen manier, met luchtigheid, diepgang en aandacht voor jou. Voor al mijn coaching gebruik ik Personal Power Plus als basis – de eerste persoonlijkheidstest, die persoonlijkheid verbindt met imago. Hiermee krijg je inzicht in jouw blauwdruk voor succes en een waardevol leven en leer je hoe jij krachtig uit de verf komt. Meer informatie hierover vind je op www.personalpowerplus.com

Als je nog meer over mij wilt weten…
Ik ben heel erg gelukkig getrouwd met Jan, dol op rakkertje de poes, gek van kleur, zoetekauw, lekkerbek, smulpaap, wijnliefhebber, dol op humor, doe aan jogging & X-trainer, zwemmen – alle sporten beoefen ik als ‘een diesel’, niet te snel, maar wel een volhouder  – ik ben heel graag buiten, houd van lezen, heb een goedgevulde kleding- en schoenenkast, waar altijd nog wel iets moois bij kan, en ben dol op reizen en een goed gesprek. En dierbare relaties heten niet voor niets dierbaar.

De samenwerking met Jannie Boer heeft mij zoveel mooie momenten, vuur, ontwikkelingen, plannen, acties, de succestools van Home of Power en nog heel veel meer gebracht, dat ik haar daar enorm dankbaar voor ben. Ik hoop nog lang met Jannie en de inspirerende experts te mogen samenwerken.

Ben je nieuwsgierig, ongeduldig of wil jij krachtig uit de verf komen en waardevol impact hebben met de beste versie van jezelf, neem dan contact op.

POWERDAG. Power of Purpose

Ik help je graag verder!

Neem contact op

Adres Bergen op Zoom

Power Of Purpose

Lamsoor 43 4617 JA Bergen op Zoom

06 5316 7901

Bezoekadres 

 

Lamsoor 43 4617 JA Bergen op Zoom